Sânman & Sikke gasten op het verjaardagsfeest van de Bútsoekers.

Sânman en Sikke is een zeer bekende groep in Friesland en daarbuiten. Ze bestaan intussen een kleine 25 jaar en zijn van vele markten thuis. Hun sound is heel breed: variërend van Barbershop tot Beatles.

Al hun nummers worden meerstemmig gezongen en de begeleiding bestaat uit gitaar en accordeon, maar veel liedjes worden a cappella gezongen. Zo zongen ze de achtergrondzang bij de film De Hel van ’63 en met De Kast het lied De Hel Foarbei. Ook samen met wijlen Rients Gratema en Frederike Kleefstra zijn theatertournee ´s gemaakt. Ook in andere delen van Nederland zijn ze graag geziene gasten bij de diverse Fryske Krites.

Sânman en Sikke hebben intussen 5 CD’s uitgebracht. Liedjes van die CD’s kunt beluisteren via hun website.
Zie ook www.sanmanensikke.nl

Sânman & Sikke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *